logo

Auto importeren belgie

Blije klant

Jouw Gids voor Zorgeloos Importeren

Wil je een auto importeren uit België? Wij zijn jouw gids voor zorgeloos auto importeren uit België. Met een breed scala aan modellen en uitvoeringen beschikbaar, kun je jouw droomauto gemakkelijk vinden. Onze experts begeleiden je door het hele proces, van het vinden van de perfecte auto tot het regelen van alle benodigde documentatie.

We zorgen ervoor dat jouw auto veilig en zonder gedoe bij jou aankomt. Bespaar op kosten en geniet van een ruime keuze aan auto’s. Ontdek meer over auto importeren uit België en maak je droom werkelijkheid. Wil je weten hoe je BPM aangifte moet doen? Wij helpen je op weg!

Voordelen en Kosten

Wat zijn de voordelen van auto importeren uit België? Het importeren van een auto uit België biedt veel voordelen. Je hebt toegang tot een breed assortiment auto’s, waardoor je kunt kiezen uit verschillende merken en modellen. Dit geeft je de mogelijkheid om de auto te vinden die perfect bij jouw wensen en behoeften past.

Bovendien kunnen de prijzen van geïmporteerde auto’s vaak gunstiger zijn dan die van vergelijkbare modellen in eigen land. Met onze professionele ondersteuning zorgen we ervoor dat het hele importproces soepel verloopt en dat je alle kosten inzichtelijk hebt. Ontdek meer over de voordelen en kosten van auto importeren uit België en maak een slimme keuze. Wil je meer weten over BPM berekenen en ontdekken hoeveel je kunt besparen?

Importeren uit Belgie
Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +
Auto importeren Belgie

Tips en Stappenplan

Ben je van plan om een auto te importeren uit België? Lees dan onze handige tips en volg ons stappenplan om het proces soepel te laten verlopen. Zorg ervoor dat je goed op de hoogte bent van alle wet- en regelgeving met betrekking tot auto importeren uit België. Controleer de betrouwbaarheid van de verkoper en de staat van de auto voordat je tot aankoop overgaat.

Met ons deskundig advies en begeleiding wordt het regelen van de juiste documentatie een fluitje van een cent. Begin jouw avontuur van auto importeren uit België goed voorbereid en geniet van een probleemloze importervaring. Benieuwd naar onze tarieven voor auto importeren? Neem gerust een kijkje!

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt vrijwel elke auto uit België naar Nederland importeren. Met de juiste documentatie en ondersteuning is het mogelijk om jouw droomauto hier te krijgen.

De kosten kunnen variëren en omvatten onder andere de aankoopprijs van de auto, transportkosten, invoerrechten, BPM en RDW-kosten. Het is belangrijk om alle kosten goed in kaart te brengen.

In de meeste gevallen moet je een nieuwe Nederlandse autoverzekering afsluiten zodra de auto in Nederland is ingevoerd. Informeer bij jouw verzekeraar over de mogelijkheden.

Je kunt ervoor kiezen om de auto zelf op te halen in België of gebruik te maken van een transportbedrijf. Bezorging kan extra kosten met zich meebrengen, maar het kan ook een handige optie zijn.

Ja, het is mogelijk om een geïmporteerde auto te leasen in Nederland. Veel leasemaatschappijen hebben specifieke regels en voorwaarden voor geïmporteerde auto’s, dus informeer hierover bij de leasemaatschappij.

De garantie op een geïmporteerde auto kan variëren. Controleer de garantievoorwaarden bij de verkoper in België en vraag indien nodig naar de mogelijkheden voor garantie in Nederland.