logo

Zoekservice

shutterstock 745633531

Zoekservice voor
jouw volgende auto

Op zoek naar jouw droomauto? Wij begrijpen dat het vinden van de perfecte auto een uitdaging kan zijn. Daarom bieden wij onze zoekservice aan om jou te helpen bij het vinden van jouw volgende auto.

Met onze zoekservice ga je met gemak op zoek naar de auto van jouw dromen. Of je nu op zoek bent naar een tweedehands auto of een nieuwe auto, wij helpen jou bij het vinden van de juiste auto die aan uw wensen en behoeften voldoet.

Hoe werkt onze zoekservice?

Het enige wat je hoeft te doen is jouw wensen en eisen voor jouw volgende auto aan ons door te geven. Wij gaan vervolgens voor jou op zoek en stellen een lijst samen van auto’s die aan uw criteria voldoen. Hierbij houden wij rekening met zaken als merk, model, bouwjaar, kilometerstand, prijsklasse en meer.

Je ontvangt van ons een overzicht van de gevonden auto’s met foto’s en specificaties. Je kunt deze auto’s op je gemak bekijken en vergelijken en indien gewenst een proefrit maken. Wij begeleiden je in het hele proces, van het vinden van de auto tot en met de aankoop.

We helpen je
graag verder!

Wil je een auto importeren maar weet je niet waar te beginnen? Maak je geen zorgen! Ons team helpt je graag verder!

shutterstock 2118840704