logo

Auto importeren duitsland kosten

Auto Import Duitsland 1

Transparantie en Besparingen

Wil je kosten besparen bij het importeren van een auto uit Duitsland? Bij ons ben je verzekerd van transparantie en scherpe tarieven voor het importproces. Ontdek onze uitgebreide diensten, van het selecteren van de perfecte auto tot het afhandelen van alle douaneformaliteiten en belastingen. Voorkom verrassingen achteraf en bereken direct de BPM voor jouw geïmporteerde auto. Onze experts staan voor je klaar om je te begeleiden bij het importeren uit Duitsland en om ervoor te zorgen dat je alle kosten goed in kaart hebt gebracht.

Kies het juiste pakket

Bij het importeren van een auto uit Duitsland is het van groot belang om het juiste pakket te kiezen dat past bij jouw wensen en budget. Ontdek onze verschillende prijsplannen voor het importeren van auto’s uit Duitsland, variërend van basispakketten tot uitgebreide diensten. We bieden transparante prijzen zonder verborgen kosten, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je de beste deal krijgt en kosten bespaart bij het importeren van jouw droomauto uit Duitsland.

Importeren uit Duitsland 1
Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +
Auto Import Duitsland Kosten

Reken op Professioneel Advies

Bij het importeren van een auto uit Duitsland is het van essentieel belang om professioneel advies in te winnen over de kosten en het gehele importproces. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te helpen met alle aspecten van het importeren uit Duitsland. Van het bepalen van de BPM aangifte tot het berekenen van invoerrechten, we nemen alle zorgen uit handen. Reken op onze deskundigheid en transparante tarieven voor een probleemloze en kostenefficiënte auto-import uit Duitslan

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

De kosten bij het importeren van een auto uit Duitsland kunnen onder andere bestaan uit de aanschafprijs van de auto, BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen), RDW-keuringskosten, transportkosten, invoerrechten en eventuele aanpassingen om aan Nederlandse normen te voldoen.

De duur van het importproces kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de beschikbaarheid van de auto, de benodigde papierwerk en de snelheid van het transport. Gemiddeld kan het proces enkele weken tot een paar maanden duren.

Dit kan variëren afhankelijk van de verkoper en het type auto. Sommige Duitse dealers bieden internationale garantie die ook in Nederland geldig is. Zorg ervoor dat je de garantievoorwaarden controleert voordat je tot aankoop overgaat.

Ja, bij het importeren van een auto uit Duitsland moet je BPM betalen. De hoogte van de BPM is afhankelijk van factoren zoals de leeftijd, CO2-uitstoot en de nieuwprijs van de auto.

Ja, het is mogelijk om je huidige Nederlandse kenteken te behouden bij het importeren van een auto uit Duitsland, op voorwaarde dat de auto aan de Nederlandse eisen voldoet.

Het is niet verplicht om een specialist in te schakelen, maar het kan wel sterk aanbevolen worden. Een specialist heeft kennis van de regelgeving en kan je helpen om het importproces soepeler en efficiënter te laten verlopen.