logo

Auto importeren duitsland

Tevreden Klant

Jouw Toegang tot Topkwaliteit Auto's

Auto importeren uit Duitsland biedt jou toegang tot een breed scala aan topkwaliteit auto’s. Bij ons vind je het perfecte voertuig dat voldoet aan jouw specifieke wensen en eisen. Of je nu op zoek bent naar een luxe sedan, een krachtige SUV of een sportieve coupé, Duitsland heeft het allemaal.

Onze experts begeleiden je bij het importproces en zorgen ervoor dat alle papierwerk en formaliteiten nauwkeurig worden afgehandeld. Bespaar geld op je droomauto door te importeren uit Duitsland en geniet van een uitstekende rijervaring. Wil je weten hoe je BPM aangifte doet voor jouw geïmporteerde auto? Wij leggen het je graag uit!

Voordelen en Kosten

Ontdek de vele voordelen en kostenbesparingen van auto importeren uit Duitsland. Duitsland staat bekend om zijn uitgebreide aanbod aan auto’s van gerenommeerde merken, vaak tegen concurrerende prijzen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende uitvoeringen en opties die mogelijk niet lokaal beschikbaar zijn.

Hoewel er kosten verbonden zijn aan het importeren, kan het totale kostenplaatje nog steeds voordeliger uitvallen dan het kopen van een vergelijkbare auto in Nederland. Laat je door onze experts adviseren en begeleiden bij het importeren uit Duitsland en ontdek de voordelen zelf. Vraag je je af hoe je BPM kunt berekenen voor een geïmporteerde auto? Wij helpen je graag met de berekeningen!

Importeren uit Duitsland
Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +
Auto Import Duitsland

Tips en Stappenplan

Overweeg je een auto uit Duitsland te importeren? Hier zijn enkele waardevolle tips om het proces soepel te laten verlopen. Zorg ervoor dat je de juiste documentatie hebt, inclusief de koopovereenkomst en voertuiggegevens. Controleer de betrouwbaarheid van de verkoper en de staat van de auto grondig voordat je tot aankoop overgaat.

Onze importexperts staan voor je klaar om je te begeleiden en te helpen bij het invullen van alle benodigde formulieren en aangiftes. Start je import uit Duitsland zonder zorgen met onze deskundige ondersteuning. Ben je op zoek naar een camper uit Duitsland? Ontdek ons aanbod en bespaar!

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt vrijwel elk automerk uit Duitsland importeren. Duitsland heeft een uitgebreid aanbod aan auto’s van verschillende merken en modellen.

Ja, bij het importeren van een auto uit Duitsland kunnen extra kosten zoals transport, BPM, invoerrechten en RDW-keuring van toepassing zijn.

Ja, het is mogelijk om een proefrit te maken voordat je een auto uit Duitsland importeert. Neem contact op met de verkoper om dit te regelen.

Ja, sommige Duitse dealers bieden internationale garantie die ook geldig is in Nederland. Informeer bij de verkoper naar de garantievoorwaarden.

Ja, je kunt een geïmporteerde auto verzekeren in Nederland. Neem contact op met een verzekeringsmaatschappij voor een passende autoverzekering.

Je kunt ervoor kiezen om de auto zelf op te halen in Duitsland of gebruik te maken van een transportbedrijf. Een transportbedrijf kan het vervoer voor je regelen, maar dit brengt wel extra kosten met zich mee.