logo

Auto importeren

Voordelen van geimporteerde autos

Made Easy

Autoimporteren kan een complex proces lijken, maar met de juiste begeleiding wordt het een fluitje van een cent. Bij ons maken we autoimporteren gemakkelijk en stressvrij. Of je nu op zoek bent naar een specifiek model uit het buitenland of gewoon een goede deal wilt krijgen, wij staan voor je klaar.

Onze experts begeleiden je bij elke stap, van het vinden van de perfecte auto tot het afhandelen van alle bureaucratische rompslomp. Met onze uitgebreide kennis van internationale regelgeving en douaneformaliteiten, kunnen we ervoor zorgen dat je auto veilig en zonder gedoe bij jou terechtkomt. Bespaar tijd, geld en zorgen met onze professionele auto-importservice. Wil je meer weten over onze tarieven voor auto importeren? Neem gerust een kijkje!

Voordelen en Kosten

Overweeg je een auto te importeren? Ontdek de vele voordelen en kostenbesparingen die het met zich meebrengt. Door een auto te importeren kun je vaak kiezen uit een grotere selectie modellen en uitvoeringen dan wat er lokaal beschikbaar is. Dit betekent dat je de perfecte auto voor jouw behoeften kunt vinden, zonder concessies te doen.

Bovendien kunnen de prijzen van geïmporteerde auto’s vaak aantrekkelijker zijn dan die van vergelijkbare lokale modellen. Hoewel er kosten verbonden zijn aan het importeren, kunnen deze in veel gevallen nog steeds lager zijn dan de prijs van een vergelijkbare auto in eigen land. Met onze expertise en ervaring begeleiden we je bij het hele importproces, zodat je zorgeloos kunt genieten van je nieuwe auto. Lees meer over BPM berekenen en ontdek hoeveel je kunt besparen!

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +
Auto importeren gids

Tips en Trucs

Als je overweegt een auto te importeren, zijn hier enkele waardevolle tips en trucs om het proces soepel te laten verlopen. Eerst en vooral is het essentieel om onderzoek te doen naar de wet- en regelgeving met betrekking tot auto-import in jouw land. Het is belangrijk om te weten welke belastingen, heffingen en inspecties van toepassing zijn. Zorg er ook voor dat je de betrouwbaarheid van de verkoper en de staat van de auto grondig controleert voordat je een aankoop doet.

Het is verstandig om een professionele importeur in te schakelen om je door het proces te begeleiden en je te helpen met alle papierwerk. Door goed voorbereid te zijn en deskundig advies te krijgen, kun je met vertrouwen jouw geïmporteerde auto verwelkomen. Lees onze handige tips voor een succesvolle auto-import en maak het proces makkelijker! Overweeg je een camper te kopen in Duitsland? Ontdek de voordelen! Wil je weten hoe je BPM aangifte moet doen? Wij helpen je op weg!

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Auto-import biedt een breder scala aan modellen en vaak aantrekkelijkere prijzen.

Kosten kunnen douanerechten, belastingen, inspecties en transportkosten omvatten.

Hoe lang duurt het om een auto te importeren?

Ja, zorg ervoor dat je de garantie- en servicevoorwaarden controleert voordat je koopt.

Dit kan verschillen per land, maar omvat meestal eigendomsbewijs, facturen en douanedocumenten.

Hoewel het mogelijk is om zelf een auto te importeren, kan het inschakelen van een specialist het proces soepeler en efficiënter maken.