logo

Auto kopen in duitsland

Ruime Keuze en Voordelige Deals

Wil je een uitgebreide selectie automodellen en voordelige deals? Overweeg eens om een auto te kopen in Duitsland! Het buurland biedt een overvloed aan keuzes en vaak aantrekkelijkere prijzen dan in Nederland. Maar maak je geen zorgen over het aankoopproces; onze experts staan voor je klaar.

Met onze adviesdiensten helpen we je bij het vinden van de perfecte auto en ondersteunen we je tijdens het gehele importproces. Bespaar kosten en ontdek ons uitgebreide aanbod aan importpakketten voor een vlotte en probleemloze aankoop. Laat ons je begeleiden bij het kopen van een auto in Duitsland en geniet van een zorgeloze rijervaring in jouw droomauto!

BPM en RDW Inbegrepen

Denk je eraan om een auto in Duitsland te kopen? Houd rekening met de BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) en de RDW-keuring. Maar geen paniek, onze diensten omvatten BPM berekeningen en RDW-importkeuringen. We zorgen ervoor dat jouw Duitse auto voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

Met ons professionele advies en papierwerkbegeleiding verloopt het aankoopproces soepel. Laat ons de zorgen uit handen nemen bij het kopen van een auto in Duitsland, zodat je met een gerust hart de grens oversteekt en jouw ideale auto veilig naar huis rijdt.

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +

Snel, Eenvoudig en Betrouwbaar

Stel je voor dat jouw droomauto te koop is in Duitsland. Wij maken het werkelijkheid met ons snelle, eenvoudige en betrouwbare aankoopproces. Of het nu een personenauto, camper of motor betreft, ons team regelt het voor je. We vinden de auto van jouw keuze en importeren deze naar Nederland.

Maak je geen zorgen over het hele proces; we staan voor je klaar. Ontdek onze tarieven voor het kopen van een auto in Duitsland en geniet van de voordelen van het importeren uit het buurland. Kies voor een plezierige en lonende ervaring – koop jouw auto in Duitsland en laat ons het werk doen!

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Auto importeren biedt een grotere keuze aan automodellen, vaak lagere prijzen en unieke opties die lokaal niet beschikbaar zijn.

De kosten voor auto importeren omvatten onder andere BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen), RDW-keuring, transportkosten en invoerrechten.

De duur van het importproces kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de locatie van de auto, de douaneafhandeling en het transport.

Ja, zorg ervoor dat je de garantievoorwaarden van de verkoper controleert en begrijpt voordat je de auto importeert.

Je hebt doorgaans documenten nodig zoals het eigendomsbewijs, de factuur, het inschrijvingsbewijs en de douaneaangifte.

Je kunt zelf een auto importeren, maar het kan ingewikkeld zijn. Het inschakelen van een specialist kan het proces efficiënter en probleemloos maken.