logo

BPM aangifte formulier

Van Duitsland tot België

Ben je op zoek naar jouw droomauto en overweeg je om deze te importeren? Bij Auto Import Direct bieden we uitgebreide diensten voor auto importeren, of het nu uit Duitsland, België of andere landen is. Met onze expertise zorgen we ervoor dat je het importproces soepel doorloopt. Van het vinden van de perfecte auto tot het regelen van alle administratieve zaken, wij staan voor je klaar. Ontdek de voordelen van auto importeren vanuit Duitsland en België en maak je autodromen waar.

Een Slimme Keuze

Overweeg je een auto te kopen in Duitsland? Dan ben je niet de enige! Veel autoliefhebbers hebben ontdekt dat het kopen van een auto in Duitsland vaak voordeliger is en meer keuzemogelijkheden biedt. Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij het hele proces. Van het zoeken naar de ideale auto tot het regelen van de import en BPM aangifte, we nemen alle zorgen uit handen. Ontdek nu zelf waarom zoveel mensen kiezen voor een auto uit Duitsland.

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +

Eenvoudig Invullen

Als je van plan bent om een auto te importeren, is het invullen van het BPM aangifteformulier een belangrijke stap. Maar maak je geen zorgen, we hebben het hele proces gemakkelijk gemaakt. Met ons gebruiksvriendelijke formulier kun je moeiteloos alle benodigde gegevens invullen. Van het bedrag van de BPM tot de CO2-uitstootgegevens, we begeleiden je stap voor stap. Bij Auto Import Direct kun je rekenen op professioneel advies en ondersteuning bij het invullen van het BPM aangifteformulier. Zo kun je snel genieten van je geïmporteerde auto!

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Ja, het importeren van een auto kan voordeliger zijn en biedt meer keuzemogelijkheden.

Kosten kunnen bestaan uit BPM, invoerrechten, transportkosten en eventuele aanpassingen.

Ja, na het importeren moet je de auto laten keuren bij de RDW om een Nederlands kenteken te krijgen.

Dat hangt af van de garantievoorwaarden van de verkoper en het land van herkomst.

Ja, als eigenaar ben je verantwoordelijk voor het correct invullen van de BPM aangifte.

Ja, in veel gevallen kun je je huidige auto inruilen bij het kopen van een geïmporteerde auto.