logo

BPM

Bespaar op Belastingen

Bij het importeren van een auto naar Nederland is het berekenen van de BPM een cruciale stap. Het bedrag aan BPM dat je moet betalen, hangt af van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot en leeftijd van de auto. Wil je nauwkeurig de BPM berekenen en besparen op belastingen?

Maak dan gebruik van onze handige BPM calculator. Voer de benodigde gegevens in en ontdek het bedrag dat je verschuldigd bent. Met onze professionele expertise en ervaring zorgen we ervoor dat je niet te veel betaalt en het importproces soepel verloopt. Bespaar geld en tijd met onze BPM berekeningsdienst.

Deskundige Ondersteuning

Het indienen van de BPM aangifte is een belangrijke administratieve verplichting bij het importeren van een auto naar Nederland. Het correct invullen van het BPM aangifte formulier is essentieel om boetes te voorkomen en te zorgen voor een probleemloze import.

Onze deskundige adviseurs staan klaar om je te begeleiden bij het invullen van het formulier en ervoor te zorgen dat alles juist is ingevuld. Met onze professionele ondersteuning en uitgebreide kennis van de belastingregels, kun je erop vertrouwen dat jouw BPM aangifte correct wordt afgehandeld. Meer informatie over het indienen van de BPM aangifte vind je op onze pagina over BPM aangifte.

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +

Bespaar op Belastingen voor Campers

Wil je een camper importeren naar Nederland? Het berekenen van de BPM voor campers kan een complexe taak zijn vanwege de specifieke kenmerken en waarden. Maar maak je geen zorgen, wij zijn gespecialiseerd in het BPM camper berekenen. Onze experts zullen ervoor zorgen dat je de juiste belasting betaalt en zo veel mogelijk bespaart. Laat ons je begeleiden bij het importproces van jouw camper en geniet van zorgeloos reizen met jouw eigen stijlvolle en betaalbare huis op wielen. Voor meer informatie over het importeren van campers en het berekenen van de BPM kun je terecht op onze BPM camper pagina.

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het is een belasting die je moet betalen als je een nieuwe of gebruikte auto importeert naar Nederland.

De BPM wordt berekend op basis van de CO2-uitstoot en de catalogusprijs van de auto. Er zijn verschillende methoden om de BPM te berekenen, zoals de tabelmethode, de koerslijstmethode en de forfaitaire methode.

Je kunt ervoor kiezen om zelf de BPM te berekenen en aangifte te doen, maar het kan een complexe taak zijn. Het is raadzaam om een specialist in te schakelen om je hierbij te helpen.

Ja, onder bepaalde voorwaarden kun je de BPM terugkrijgen als je een auto exporteert. Dit wordt de export teruggaafregeling genoemd.

Ja, er zijn bepaalde situaties waarin je vrijgesteld kunt worden van het betalen van BPM, zoals bij het importeren van een auto als verhuisgoed of voor zakelijk gebruik.

Voor meer informatie over BPM en auto-import kun je terecht op onze BPM pagina of kun je contact opnemen met onze deskundige adviseurs.