logo

Camper kopen in duitsland

De Complete Gids

Wil je een camper kopen in Duitsland? Bij Auto Import Direct hebben we alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle camperimport. Voordat je op zoek gaat naar de perfecte camper, is het belangrijk om de kosten te begrijpen, waaronder de BPM-aangifte. Met onze handige BPM-aangifte tool kun je snel en nauwkeurig de rest-BPM berekenen voor je geïmporteerde camper. Vul het formulier in en ontvang direct een overzicht van de te verwachten kosten.

Om de aangifte in te dienen, heb je het BPM-aangifte formulier nodig. Onze BPM-aangifte pagina biedt alle benodigde informatie en een link naar het formulier. We raden ook aan om de BPM afschrijvingstabel te raadplegen om de meest gunstige afschrijvingsmethode te kiezen.

Snel en Betrouwbaar

Bij het importeren van een camper is het van cruciaal belang om de BPM nauwkeurig te berekenen. Met onze speciale BPM camper berekenen tool krijg je snel inzicht in de rest-BPM voor je geïmporteerde camper. Hiermee voorkom je onaangename verrassingen bij de RDW-keuring en douane.

Na het berekenen van de BPM kun je het BPM-aangifte formulier invullen. Onze BPM-aangifte pagina bevat een directe link naar het formulier en uitgebreide instructies om je te helpen bij het indienen van de aangifte.

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +

Expert Advies

Een camper importeren uit Duitsland kan een geweldige keuze zijn, maar het is essentieel om de financiële aspecten goed te begrijpen. Bij Auto Import Direct bieden we expertise op het gebied van camperimport, inclusief het berekenen van de BPM. Gebruik onze BPM camper berekenen tool om de rest-BPM voor je geïmporteerde camper te bepalen.

Onze BPM-pagina bevat ook handige links naar andere relevante tools, zoals BPM berekenen voor motorfietsen. Met ons expert advies en nauwkeurige tools kun je met vertrouwen je droomcamper uit Duitsland halen.

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Ja, het kan de moeite waard zijn omdat Duitsland vaak een groter aanbod heeft en lagere prijzen voor campers.

De BPM-kosten kunnen aanzienlijk zijn, maar je kunt deze berekenen met behulp van onze BPM camper berekenen tool.

Ja, afhankelijk van het type camper en de waarde kunnen er invoerrechten van toepassing zijn.

e kunt de camper zelf importeren, maar het kan handig zijn om een specialist in te schakelen om je door het proces te begeleiden.

De voordelen zijn een grotere keuze, lagere prijzen en mogelijk unieke campermodellen.

Het importproces kan enkele weken tot enkele maanden duren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de benodigde documenten en het transport.