logo

Invoerrechten

Auto Importeren en Invoerrechten

Als je van plan bent om een auto te importeren, is het belangrijk om ook rekening te houden met invoerrechten. Bij Auto Import Direct zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van auto-importprocessen, inclusief de afhandeling van invoerrechten. Onze experts helpen je bij het berekenen van de invoerrechten en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle kosten die bij het importeren komen kijken. Of je nu een auto uit België of Duitsland wilt importeren, wij staan voor je klaar om het proces soepel en stressvrij te laten verlopen.

Invoerrechten en Meer

Duitsland is een populaire bestemming voor het importeren van auto’s vanwege het ruime aanbod en de vaak gunstige prijzen. Bij het importeren van een auto uit Duitsland is het echter essentieel om rekening te houden met invoerrechten en andere bijkomende kosten. Bij Auto Import Direct hebben we jarenlange ervaring in het importeren van auto’s uit Duitsland en kunnen we je helpen bij het berekenen van de invoerrechten en het vlot afhandelen van alle douaneformaliteiten.

Voertuigen geïmporteerd
0 +
Taxateurs in dienst
0
Terugkerende klanten
0 +

Ontdek de Invoerrechten

Als je een auto uit België wilt importeren, is het van groot belang om op de hoogte te zijn van de invoerrechten die van toepassing kunnen zijn. Invoerrechten zijn belastingen die worden geheven op goederen die vanuit een ander land worden geïmporteerd. Bij Auto Import Direct hebben we uitgebreide kennis van de geldende invoerrechten voor auto-import uit België en kunnen we je helpen bij het berekenen van de totale kosten van het importproces. Met onze professionele begeleiding kun je met vertrouwen jouw gewenste auto uit België importeren.

Waarom Auto Import Direct

rdw erkend
eigen keurmerk

Veelgestelde vragen

Auto-import biedt toegang tot een breder scala aan modellen en kan vaak voordeliger zijn dan lokale opties.

De kosten kunnen bestaan uit BPM, invoerrechten, RDW-keuring, transport en andere administratieve kosten.

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen. Het wordt berekend op basis van CO2-uitstoot en catalogusprijs.

De duur van het proces kan variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de locatie van de auto en de benodigde papierwerk.

Ja, als importeur ben je verantwoordelijk voor het betalen van de invoerrechten en belastingen.

Voordat je de auto op de weg mag gebruiken, moet je deze laten keuren bij de RDW en de benodigde papieren regelen.