logo

Hello world!

shutterstock 529653325

Diensten

Als je hulp nodig hebt bij het berekenen van de BPM of het indienen van een BPM-aangifte, ben je hier op de juiste plek. Auto Import Direct staat garant voor betrouwbare auto-taxateurs. Onze gecertificeerde taxateurs komen naar de gewenste locatie om de schade te beoordelen. Op deze manier ben je verzekerd van een kwalitatief en geaccepteerd BPM-taxatierapport. Dit rapport kun je vervolgens als tegenbewijs gebruiken voor jouw geïmporteerde auto. Wij zijn actief in heel Nederland en leveren een taxatierapport binnen 24 uur.

Aangifte gebaseerd op koerslijst

BPM-aangifte: Gegarandeerd voordeligste BPM, voordeligste BPM-berekening, optimale modeluitvoering, professioneel advies en 100% acceptatiegarantie.

[Neem contact op] [Whatsapp direct]

BPM Taxatierapport

Schaderapport opstellen voor BPM-tegenbewijs: Onze gecertificeerde schadetaxateurs komen op locatie om de schade te beoordelen. Zo bent u verzekerd van een geaccepteerd schaderapport, dat als tegenbewijs kan dienen voor uw geïmporteerde auto.

[Neem contact op] [Whatsapp direct]

Vervoer

Heeft u een auto in het buitenland aangeschaft en dient deze nog te worden opgehaald? Geen probleem! Auto Import Direct biedt nu een ophaalservice aan. Zoals de naam al doet vermoeden, zorgt Auto Import Direct ervoor dat uw aangekochte auto vanaf elke locatie wordt opgehaald

[Neem contact op] [Whatsapp direct]

Overdracht van zakelijk naar privé (W.E.V)

Wanneer u uw auto van zakelijk naar privé overzet, is het belangrijk om de juiste waarde bij de Belastingdienst op te geven. Dit wordt in vakjargon Waarde Economisch Verkeer (W.E.V) genoemd. De waarde in het economisch verkeer (W.E.V) is het bedrag dat een potentiële koper bereid zou zijn te betalen voor het voertuig bij verkoop, op de meest geschikte manier en na zorgvuldige voorbereiding.

Gratis BPM Schatting

Stuur ons de link naar de advertentie en krijg kosteloos een inschatting van de totale kosten.

[Neem contact op] [Whatsapp direct]

Meer blogs

shutterstock 529653325
Uncategorized

Hello world!

Diensten Als je hulp nodig hebt bij het berekenen van de BPM of het indienen van een BPM-aangifte, ben je hier op de juiste plek.